Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Италианец, французин и англичанин седели във фоайе на хотел. Изведнъж италианецът заявил:
- Снощи четири пъти се любих с жена си! Сутринта тя ми каза, че много ме обича.
- Пфу! - презрително изсумтял французинът. - Това не е нищо.
Снощи шест пъти се любих с жена си. Сутринта тя ми каза, че съм
най-големият любовник в света и че никога няма да си помисли за
друг мъж.
Англичанинът мълчаливо четял вестник. Французинът се обърнал към него и нахално го попитал:
- А ти колко пъти се люби с жена си снощи?
- Веднъж - отвърнал англичанинът.
- Само веднъж ли? И на сутринта какво ти каза жена ти?
- Не спирай.

 Новини

Тон и половина пъстърва за състезанието на „Доспат” на 16-17 май!

07-05-2015

Тон и половина пъстърви ще бъдат пуснати в язовир „Доспат” за Националния фестивал на пъстървата, който ще се проведе на 16 и 17 май на яз. "Доспат". В двата състезателни дни ще се проведат 5 различни турнира, които са отворени за всички желаещи да участват. Като консултанти и съдии сме поканили най-силните риболовци от националния отбор на България по улов на пъстърва, който стана шампион наскоро в турнира „Trout Union Cup” в Чехия.
Майсторите и любителите на улова на петнистата красавица ще могат да премерят сили в различни дисциплини: риболов на пъстърва на тролинг от лодка, от брега с естествени и изкуствени примамки, както и с муха и шнур.
Дамите ще се състезават наравно с мъжете, тъй като често пъти са по-добри риболовци от тях. Отделно ще има и национален турнир за деца. Предвидени са стотици награди, като всеки участник ще получи фанелка, плюс пакет храна и вода за два дни. Наградният фонд вече надхвърля 14 000 лв. Победителите ще бъдат наградени с купи и медали. Специален трофей е предвиден за майстора, уловил най-голямата пъстърва, както и за най-добре представилата се дама. За всички деца ще има награди.
Проекта е финансиран от МСР на МИРГ "Високи Западни Родопи, чрез ЕФР по ОП за развитие на сектор "Рибарство" ОС №4 "Устойчиво развитие на рибарските области"

Записването за участие се извършва в уеб-страницата на фестивала:
www.pastarvatafest.com
 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6