Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348 Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100027 Library:100148 in /home/ribibgco/public_html/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 348

 Актуално


 Поръчай сега
 Порция смях :)

Обява:
Заменям жена на 40 години за две жени на по 20 години.
Вариант 4 на по 10 години не приемам!!!

 Новини

Интер Експо Център организира семинари за любителите на риболова по време на изложението Наслука - Лов, риболов и спорт

24-09-2014


 

Пристъпва към водата като индианец, постоянно сменя тактиката и щателно оглежда за подходящи места. Взима пръчката и с отмерена крачка се приближава към водата, след което грациозно замята с тихо движение. Целта му е да пусне мухата на желаното място така, че максимално да имитира падащо насекомо във водата. После търпеливо чака. Той уважава рибата като противник и приема риболова на муха като спорт.

Липсата на достатъчно литература и традиции в този спорт у нас са основните причини стъпките в усвояването на риболова с изкуствена муха да са толкова трудни. Въпреки това обаче, любителският спорт има своите поддръжници и добива все по-голяма популярност.

Advanced fly casting school ще бъде част от петдневната програма на изложението Наслука - Лов, риболов и спорт. Пиеро Летиция ще прави на живо демонстрации на техники за риболов на муха в плитък 125 кв.м басейн, специално изграден за целта в залата на събитието. Любителите на този начин на риболов дори ще могат да се запишат на безплатно обучение, което ще се провежда сутрин и следобед всеки ден от 24 до 28 септември.

 

Италиански техники
Пиеро Летиция има дългогодишен опит в риболова с муха. Вече над 40 години упражнява професията си, като е притежател и на специална техника. Основател е на италианското училище за риболов Advanced fly casting school, където преподава от 14 години.

Летиция ще покаже още и негова техника за лятна муха -Swedish Lodge, както и система за риболов, наречена – Tenkara. Този метод се появява за първи път в Италия през 16 в., като наскоро доби популярност и в Япония. Според Пиеро Летиция Tenkara е лесен начин за риболов с муха и може да бъде използван дори от деца.

 

Спининг в допълнение
В рамките на есенното издание на изложението ще се проведе още един семинар за риболова - Спининг риболов в Гърция, воден от Маркос Видалис.
Видалис е професионален гръцки риболовец. Главен редактор на две списания за риболов и част от Pro Staff екипите на две легендарни японски марки – DUO и Zenaq.
 


 Топ новини
 Новини


 Времето утре
Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6 Warning: file(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 27 Warning: fopen(admin/site-hit-counter.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/ribibgco/public_html/visitors_online.php on line 6